Reklama
četvrtak, 2. ožujka 2017.
Cheesecake s krispi kuglicama
Sastojci
Za podlogu:
1 Cheesecake Dolcela
4 žlice mlijeka
1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
30 g Kokosova brašna Dolcela
80 g maslaca
Za kremu:
100 ml slatkog vrhnja
400 g krem sira
300 ml hladnog mlijeka
100 g Lino lade nougat
100 g Lino lade milk
250 g malina
Za ukrašavanje:
1 Krispi kuglice Dolcela
Priprema
1.
Mješavini za podlogu dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte.
2.
Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalupe za (Ø 8-10 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne.
3.
U hladno mlijeko uspite mješavinu za kremu i miješajte električnom miješalicom 3 minute. Sir razradite zajedno sa slatkim vrhnjem.
4.
U kremu dodajte sir i dobro promiješajte. Kremu podijelite na dva dijela. U jedan umiješajte Lino ladu nougat i nanesite na podlogu od keksa u kalupu. U drugi dio umiješajte Lino ladu milk, kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar