Reklama
utorak, 28. ožujka 2017.
KAPRI TORTA..UKUSNO I JEDNOSTAVNO..
Kora:
300 g mljevene plazme
250 g margarina (sobne temperature)
malo mlijeka
Sve sastojke rukom zamijesiti i formirati koru
1 fil:
500 g jagoda
250 g šećera
4 pudinga od malina ili jagoda
1 l vode
2 fil:
1 l mlijeka
150 g šećera
4 pudinga od vanile
125 g margarin
200 g šlaga
Priprema:
Vodu i šećer staviti da vri pa dodati jagode. Razmutiti puding i kuvati dok se ne zgusne.Ostaviti da se malo prohladi, da bude mlako, istresti preko kore i onda ostaviti da se skroz ohladi.
Skuvati puding od vanile, ostaviti da se ohladi. Margarin umutiti pa sastaviti sa ohlađenim pudingom. Staviti vanilu preko jagoda i gore umućeni šlag.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar