Reklama

ponedjeljak, 20. veljače 2017.

NEMA KORA, NEMA PEČENJA, A DOBIJETE SLASNU TORTU! EVO KAKO…


Od pripreme torte često odustanete jer znate da će vam za pečenje kora i komplikovane filove trebati mnogo vremena.
Šta kažete na Markiza tortu koja se sprema za pola sata i bez pomenutih muka? Zvuči ukusno, zar ne?
Mekani keks potopljen u kafu u kombinaciji sa filom od pečenih lešnika – fantastičnog je ukusa.
verili ste se, nema komplikovane pripreme, komplikovanih sastojaka, a ni velikog kulinarskog umeća.
Kad pogledate video i probate kremastu tortu, zabeležite ove sastojke, jer ćete se ovom ukusu sigurno vraćati. Pa da vas podsetimo:

SASTOJCI ZA MARKIZA TORTU:
200 g putera,
50 g margarina,
200 g čokolade,
200 g pečenih lešnika,
250 g šećera u prahu,
2 kutije plazma keksa ili piškota
2 kesice šlaga.

Nema komentara:

Objavi komentar