SASTOJCI:
TAMNI TOBLERONE
- 8 žlica šećera u prahu
- 4 žumanjka
- 250 g margarina ili maslaca
- 100 g tamne čokolade
- 100g krupno sjeckanih oraha ili lješnjaka
- 100g mljevenog keksa
BIJELI TOBLERONE:
- 8 žlica šećera u prahu
- 4 žumanjka
- 250 g maslaca ili margarina
- 100g bijele čokolade
- 100 g sjeckanih žele bonbona
- 100g mljevenih keksa
- 8 žlica šećera u prahu
- 4 žumanjka
- 250 g maslaca ili margarina
- 100g bijele čokolade
- 100 g sjeckanih žele bonbona
- 100g mljevenih keksa
PRIPREMA
Žumanjke i šećer dobro izmutiti i kuhati na pari. Čim se zagrije dodati maslac ili margarin i 100 g čokolade.
Čim se masa ujednači a to je otprilike 15 ak min dodati krupno nasjeckane orahe ili lješnjake ili kod bijelog toblerona žele bonbone i 100 g mljevenog keksa.
Žumanjke i šećer dobro izmutiti i kuhati na pari. Čim se zagrije dodati maslac ili margarin i 100 g čokolade.
Čim se masa ujednači a to je otprilike 15 ak min dodati krupno nasjeckane orahe ili lješnjake ili kod bijelog toblerona žele bonbone i 100 g mljevenog keksa.
Istresti u obložen kalup u obliku trokuta i ostaviti preko noći u frizideru. Drugi dan izvaditi iz kalupa i ostaviti da se suši.
Nema komentara:
Objavi komentar