Reklama

utorak, 28. ožujka 2017.

KASANDRA TORTA




Sastojci:

Kora 1:
4 bjelanjka
10 dkg šećera
10 dkg kokosa
2 žlice brašna

Kora 2:
4 bjelanjka
10 dkg šećera
10 dkg ribane čokolade
2 žlice brašna

Kora 3:
4 bjelanjka
10 dkg šećera
10 dkg mljevenih lješnjaka ili oraha
2 žlice brašna

Fil:
12 žumanjaka
25 dkg šećera
4 pudinga od vanilije
1 l mlijeka
25 dkg margarina
5 kom nasjeckanih bananica
10 dkg istopljene čokolade
10 dkg lješnjaka ili oraha


Priprema:
Gotovu kremu podjeliti na 3 dijela i u prvi dodati sjeckane bananice, drugi otopljenu čokoladu i u treći orahe ili lješnjake.
Ali naravno ja moram nešto kombinirati pa sam u ovu tortu dodala još dvije kore, jednu čokoladnu i drugu od kokosa, a ova zadnja krema je ganache.


Nema komentara:

Objavi komentar